Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rader oskrivna för de gömda trollspöna.


De överlevande

Hjärtats segaste rum har dragits
i mellanrummet mellan stenblock
slagits mot dess hårdhets former
dansat i dess hålrums sprickor


Tålamodets mognad såg sin potential

erklighetens rosenrabatt
dess innersta kvists sprödaste ton
uppenbarades ändå aldrig

Oron kunde inte enda fram
spritta sprött i verklighetens
blodpumpande ben



Skuggans barn synes dansa i de
punkter som likt stoft hittat utrymme
över atomen

som en munk


en skådespelerska, underhåller
maken, barnen

skrivs de mest oskrivna ödena


begravda under löv








Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2013-04-21 02:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP