Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på mitt sätt




jag tvekade
hade roligt
gav mig faen på
kände mig ensam
hittade kärleken
växte
njöt
tvekade
allt försvann
kom tillbaka
älskade igen
allt blev svart
men livet pågår
jag gör det
på mitt sätt




Fri vers (Fri form) av Christine Sabel
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-21 09:37



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är nog bäst att göra det så sitt eget sätt...bra tanke...
2013-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel