Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar


Käre Gud

Glädje...
sorg...

fred...
krig...

man...
kvinna...


käre Gud
hur tänkte du?




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-21 13:03



Bookmark and Share


  den nakna poeten
ja det är frågan som åter kommer till baka vad tänkte du käre Gud
bra skrivet Angela så många frågor beskrev du med så få ord
du är skicklig med din själ hjärta och penna bravo ! Med vänlig hälsning conny
2013-07-17
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP