Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Definition (Per)


En vacker kvinna

En vacker kvinna är hon som

ser ditt hjärta & tar det

Hon är som en Selected AT Ciggar

Efter 10 år av avsaknad




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-21 17:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra mycket bra
2013-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano