Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
konstruktiv fantasi


alla dessa dikter i en säck...

Finge jag alla dessa dikter nedstoppade i en jutesäck
och upphängd på en krok i vedboden
Skulle jag köra ett träningspass var morgon och kväll,
tills jag märkte, att det sipprade ut något innehåll,
ur moset och svetten!
En sådan poet; sådan boxare;
Träna på för fan!




Fri vers (Fri form) av Ulf Ekeram
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-21 18:05

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Häftigt
Dikt!
Det fysiska
Psykiska
Beblandar
Sig med
Varandra
Och blir till
Skaldade
Ord!
:)
2016-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram