Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Står vi på rad

Hatande står vi på rad
Hatande river vi nya blad
Vi skriker ut vår kärlek,
Och smärtandes hjärta
Hatande skriker en glad:
\"Att hata,
Det gör vi på rad\"




Fri vers av Blake
Läst 635 gånger
Publicerad 2006-02-26 23:57



Bookmark and Share


    NoMi F
Oj här kan jag läsa både det ena och det andra. Det är som
man vill, det gillar jag
Skulle vara spännande att veta
vad poeten själv säger här.
Hat-Kärlek
Står på rad, skriker ut
Känns som två som älskar
har en diksussion men kan även vara
blad-...
Fint underfundigt skrivet
Här får jag tänka
Gillar
2006-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Blake
Blake