Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett sug i magen




okej
låt mig
erkänna
ibland
suger det
i magen
i hjärtat

jag har börjat acceptera suget
gruset
tomheten
ontet

jag tröstar mig
det går över igen
jag kan dra ett djupt andetag




Fri vers (Fri form) av Christine Sabel
Läst 254 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-21 22:18



Bookmark and Share


  anits VIP
igenkännande och bra skaldat
2013-04-22

  Mona Nordkvist VIP
Känner igen mig i din text.
2013-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel