Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Penseldrag


Mjuka penseldrag kvar i handen

frågorna och svaren i nyanser
röriga ryckiga i den fasta bilden

silkesvantar utslängda över Klippan

böjliga för vinden




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-04-22 10:22



Bookmark and Share


  aol
verkligen berörande fint målar du med orden,
2013-06-04

  Drömfångare
Underbar, känner vinden i håret :)
2013-04-22

  Stefan Albrektsson
Sinnligt skrivet. Första raden är verkligen lysande! Tycker mycket om "röriga ryckiga". Kopplar i läsningen första radens hand till sistaradens utslängda silkesvantar.
2013-04-22

  Lärling
Poesi och målning (tänker mig akvarell) samtidigt. Vackert!
2013-04-22
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP