Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Disharmonins hopp


mörka stigar ifrån ljusa öppningar

vill benen livets harmoni
av disharmonin finna

mörkret ifrån ljuset

mörk mörkare mörkast

till ljus som sticker




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2013-04-22 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP