Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

strypa mig


Jag är inget mitt andetag ingens

flyger ur min mun likt intet

dragspelstoner stampar rester
av förkolnad önskan

Måsarna skriker sig hesa för att
vrida mitt liv min skuld in i rum

öde. Jag har sett naturens former
hur de lockat mig till fall

jag har allt genomskådat listat

I kammarn med mitt själv


hur formen bildat rep att sakta
strypa livet




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-22 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP