Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi likt fri teater


Hur många korta ord till dikter
blir ett stod

att vråla sig in i ur

hur många dikter kan vi skriva på
10 minuter och hur hänger det ihop
med moder jord

Finna svar på orsaker som ges
utan sammanhang kausalitet

av rena nöjet i att vara med
spela roller utlagda

utmejslade på lek i oändliga variationer
beroende på deltagarnas pjäser

poesi likt den fria teatern

som inte talar om sin relation i
teoretiska termer




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-22 10:40



Bookmark and Share


  Stefan Höglund
Fin hyllning till ordet. Håller med.
2013-04-22
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP