Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bön


oskrivet blad

GUD
som ett oskrivet blad
är mitt liv
inför Dig
som vita ark
till Ditt förfogande

Låt varje ord
som skrivs
och varje penseldrag
i Dig sitt ursprung ha

o föd mig Ande Du Helige
o led mig hand Du Evige

och giv att även andra
Dina verk förstå
och dragna av Din kärlek
också målet nå...

10 febr. 1991




Fri vers (Fri form) av Skadad Vinge
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-22 16:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skadad Vinge
Skadad Vinge