Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skärvan

Också genom
skärvor
bryts ljuset
hela spektrat
av färger
kan skymta fram
i en tår
i daggen
efter natt av förlust
Varje farväl
för fram
mot nya möten
där ljuset bryts
genom skärvan

4 okt 2006

©Skadadvinge




Fri vers av Skadad Vinge
Läst 293 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-07-11 16:24



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar.
2015-12-06

  Lars Hedlin
Mycket fint framställt!
2015-05-18

  bittemi VIP
Vacker text!
2015-05-17

  aol
Bra fint skaldat vännen,
2014-06-24

  O-megalomys
Väldigt vackert skrivet!
2013-07-15

  ResenärGenomLivet VIP
Det va fint skrivet, tänkvärt också...
2013-07-14

    ej medlem längre
Fint diktat.
2013-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Skadad Vinge
Skadad Vinge