Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igelkott

Jag blev kallad "igelkott"
men bar fördolt
ett skört
men växande
sårbart skott
som en gång
skulle ge svar
på vem jag i verkligheten var

bakom igelkottstaggarnas skal
led jag ensamhetens sårbara kval

i Faderns älskande blick
mitt "vara"
jag äntligen fick

inför Evigheten
mognade jag här
till den
jag i verkligheten är





Fri vers (Fri form) av Skadad Vinge
Läst 371 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-25 01:00



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så tänkvärt.
2015-12-06

  Lärling
Så fint du skriver! Och så sant att bakom det taggiga kan det finnas det som är sårigt och skadat. Vad skönt att du hittat ditt "vara" i Faderns blick!
2013-07-02

  ResenärGenomLivet VIP
Inför Honom kan vi alltid vara den vi är...mycket fint...
2013-06-25

    ej medlem längre
Oförstådd och sårbar är kanske kärnan, det innersta, dolt bakom vad som ser ut att vara taggigt skal som måste mogna innan den rätta ytan framträder.
2013-06-25

  Lars Hedlin
Mycket bra skaldat!
2013-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Skadad Vinge
Skadad Vinge