Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven 22 augusti 1998


livets vandring

I trädet sjunger min fågel
i löven dansande vind
min vandringsled genom livet
passerade glädjens grind

Med vandringsstaven i handen
och kappsäcken på min rygg
jag upptäcker livets stigar
väl utsatt men ändå trygg

Beledsagad är jag av skönhet
av dagens bländande ljus
om natten av gnistrande stjärnor
av bäckens porlande brus

Jag dricker lovsång ur livet
vid tystnadens källa klar
då tonar från hjärtats strängar
all kärlek som livet har

©Skadad Vinge




Bunden vers av Skadad Vinge
Läst 426 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-05-17 14:01



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så fint.
2015-12-06

  ResenärGenomLivet VIP
Underbart vackert..."dricka lovsång ur livet"...så härligt...
2015-05-18

  Lars Hedlin
Så härligt fint!
2015-05-18

  bittemi VIP
Så vackert!
2015-05-17

  RitaBrunner
Första gången jag läser dig och jag blev glad över att hitta ett guldkorn :)
Vackert skrivet!
2015-05-17

    ej medlem längre
Roligt att se dig skriva igen, jag har saknat dina vackra dikter.
Mycket fint detta om livets vandring!
2015-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Skadad Vinge
Skadad Vinge