Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andas evighet

du kan inte andas tiden
den begränsar din existens

du andas evigheten
och evig Kärlek
andas i dig

Han Andas in dig i Livet
drar in din själ i Sig själv


så stilla vilar ditt hjärta
i Andens mäktiga tystnad



fördold inom tidens rytm
vilar Evigheten




©SkadadVinge




Fri vers (Fri form) av Skadad Vinge
Läst 318 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-22 23:17



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen!
2015-12-06

  Lärling
Mycket visdom finns det i din dikt. Tack!
2013-07-02

  Lars Hedlin
Bra skaldat!
2013-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Skadad Vinge
Skadad Vinge