Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fröet

otron betraktade fröet

men fröet var tyst och stum

begrav det, sa otron till ödet

och jorden blev fröets rum


men inre styrka gav grodden liv

ett liv som drogs till ljus

kom ljus och vatten,

för otron beskriv

hur blomman steg fram ur grus




Fri vers (Fri form) av Skadad Vinge
Läst 310 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-07-02 01:19



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Joh.12:24
2015-12-06

  Lärling
Tycker mycket om dina rader!
2013-07-02

  ResenärGenomLivet VIP
Livsbejakande ord...
2013-07-02

    ej medlem längre
Fint diktat
2013-07-02

  Lars Hedlin
Berörande text!
2013-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Skadad Vinge
Skadad Vinge