Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommarnatt

Koltrastburen

gryningssång

stilla regndroppssvalka

ljusa nätters

vakna gång

själsberöring nalka





©SkadadVinge




Bunden vers (Rim) av Skadad Vinge
Läst 369 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-07-02 00:38



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Orden ger en underbar mättnadskänsla...såå fint...
2013-07-02

    ej medlem längre
Så vackert, mycket p.g.a. rytmen i texten
2013-07-02

  Lars Hedlin
Mycket bra skaldat!
2013-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Skadad Vinge
Skadad Vinge