Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vattenrik trädgård

din själ är en
vattenrik trädgård
med källsprång
av evighet

så ofta
jag denna nalkats
jag mötts
av din helighet

ett möte
med denna källa
har varit en läkedom
som gett mig
en inre styrka
en kärlekens rikedom

30 sept. -91




Fri vers (Fri form) av Skadad Vinge
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-22 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skadad Vinge
Skadad Vinge