Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
andligt liv


fördolda landskap

Fördolda landskap
i själens land
jag genomvandrar ensam
där tiden upphör
vid vägens rand
för evighetens vindfläkt
där går jag
vägledd
av en osedd hand
i tåredalens mörker
en eldstod lyser
från en kärleksbrand
i närvaron av den Osynliges
Andedräkt

-93




Fri vers (Fri form) av Skadad Vinge
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-23 09:22



Bookmark and Share


  Drömfångare
Oh, jag får en bild av ett vidsträckt landskap med gröna ängar och fält. En landsväg som leder bort mot horisonten. Himlen brer ut sina blå vingar och skänker vandraren långt där nere en pust av vind.


2013-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Skadad Vinge
Skadad Vinge