Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om tro.. Ungeria..


Sektdjävlar ;-))

Du kan inte tysta alla som tycker olika
för annars reduceras du

till en göl på ett fjäll masiv
& ingen ser & hör dig mer

Det är bra att ha en vilja att förändra
om man är redo för dialog

Alla har rätt att uttala en åsikt
fast man tillhör en sekt av självömkan






Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 249 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-04-22 18:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra Federico! Håller med dig till fullo i den åsikten ! ;)
2013-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano