Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Meditare.. På dialekt, nästan.. Quasi..


Engoppa a Tomba e Ciro

Stong' anghoppa a tomba e Ciro

Jag sitter på Ciros grav

E intralazio ra vita che pass

& intrigerar om livet som gått

Ma chie' stu Ciro 'o cane mio

Vem är denne Ciro, min hund

Quello che ho sepolto con le mani

Den jag begravde med händerna

Fine

Slut




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 213 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-04-23 18:20



Bookmark and Share


  Tarantaran
Vacker meditation..
tårfylld..
2013-04-23

    ej medlem längre
Ord med mycket vemod i.
2013-04-23

  Lars Hedlin
Stark i känslan
2013-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano