Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar i solens sista stund


Döden nalkas alltid

Vemod, mod att skjuta sig själv

utan vapen, lögner i livets stund

Jag älskade livet, nu & då

Ska jag dö på en topp sopor?

Gamla visserligen, nej inte

Varför tas livet ifrån mig

Redan som barn vill jag säga

Solen skiner & jag borde skratta

Av glädje, jag lever av minnen

Jag är 120 när min son kommer hem full

Då säger han pappa jag älskar dig

Men jag är din dotter!




Bunden vers av Federico Romano
Läst 255 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-23 18:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Livet är och nu går vi vidare vännen :-)
2013-04-24

  Ellen N
Denna var intressant och fick mig att tänka. Väldigt fin. :)
2013-04-24

  SatansSon VIP
det var intressaant med kommentaren under.
2013-04-24

  Federico Romano
Jag satt på toppen av ett sopberg & tänkte på en rolig historia om mannen som blev interjuvad för att han levde sunt & var 120 år då plöstligt hans berusade FAR KOM HEM..
2013-04-24

  Tarantaran
Livet är en trösterik
rundgång, cirkelvandring..
vi kommer tillbaka..träffar
våra kära i någon form i
livet eller under vilan
mellan..ingenting
sorgligt med liv,
eller med döden..början
på nästa liv..kan man
också tänka..så tror jag
2013-04-23

  ResenärGenomLivet VIP
Döden är en del av livet...men jag lägger den på hyllan så länge och tänker på allt positivt som ändå finns...
2013-04-23

  Jeflea Norma, Diana. VIP
non si può avere cattivi pensieri,
figlio o figlia, se è ciò che è vivo
Si può avere fatto il sole insolazione.

2013-04-23

  Magica VIP
Smärtsamma rader, sänder lite positiv energi och hoppas du kan se det positiva med i livet, kram!
2013-04-23

  Lars Hedlin
Känns inom.....
2013-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano