Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...

 

 

 

Ibland kan livet skada en människa så mycket,

att denne inte kan le i hjärtat igen.

 

 

 




Prosa av Kalypso
Läst 240 gånger
Publicerad 2013-04-23 22:19



Bookmark and Share


  Lilla Bambun
Detta är sanning,
2013-04-30

  catharina.jerbo VIP
Ja.
2013-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Kalypso
Kalypso