Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och så hoppar grodorna i diket och ur bilen där i Skåne tar jag aldrig bort din hand. Där hyllar jag oss genom turer genom hela långa landet, i de resorna såg hon och han inte resans slutdestination. En människa var och förblir du. Bakom


En hyllningssång för andra sidan alkoholismen

Det var bara du i höga glas av
världen ett du i flertal det som
snurras vältes

om du inte varit glaset i det
inte byggt ditt liv uti det
hällt ut det ur det

Vi vore höghus

Du vet som erövrat världen


du hade aldrig slutat skrattat
åt mina rim om natten du hade
aldrig suttit i en annans bil jag
straffats


för om du inte bodde i ett glas
vävt ett liv runt sjukdom


då hade inga mödrar klandrats
solkiga flickor fnissat

då hade kärleken fått segra



i den lilla värld vi velat ha





Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-23 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP