Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsna ögon förblir vilsna

Hon har en tendens

till att äcklas av de som hon någonsin givit tillåtelse

 

Frasiga, betvingande läppar

möter mjuka, stilla läppar

Svettiga, sökande händer

nerför en spänd ryggrad

Ögon tomma på alla tankar förutom begäret efter hennes nätta kropp

ser in i vilsna ögon

 

Hon vet inte

egentligen vad nej är

Betvingande läppar får som de vill

förblir betvingande

Medan vilsna ögon

förblir vilsna

 

 




Fri vers (Fri form) av Ellen N
Läst 585 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-04-23 23:08



Bookmark and Share


  Robin V
Mycket bra!
2013-04-26

  Lars Hedlin
Berörs!
2013-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Ellen N
Ellen N