Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snopet snopplös

ljudet av tussilago
som trampas ner av stövlar

lutande platta mot marken
rötter av

någon väser med gäll stämma
våren är här!

högläsning bland kvinnor som
vänder och vrider sig av skratt
låtsas vara brydda

över vad förstår inte jag

De frågar mig om jag vill ta deras
råd och se på deras favoritfilmer

jag tittar ett slag. Somnar in av
den sömniga enformiga hjälten
som kommer få flickan en vacker dag
om han ja det var så många liknande
varianter på temat, han var klantig
hon fick skämmas hon tyckte det var
roligt att skämmas för honom så
hon slapp


Guud så bekant och så dessa åh

känner inte igen mig någonstans
för deras skull gör jag bort mig
fullständigt säger som det känns
rakt rakt av


ingen ville ligga med mig och
ingen fnissade förtjust

det var nog något alldeles skärt
och penisvagt som täppte till

denna märkligt egensinniga sort


Svettig som ur en mardröm
vaknade jag således upp


rakt in i verkligheten försedd med
tillfällig för stunden inställd snopp








Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-24 00:53



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Wah hahaha - det är roligt och en en slags snäll smäll på käften (i all välmening). Älskar första strofens whiplash-vändning från underbara ljudet till tramp. Sen är det "bakom kulissen" med kvinnorna - filmanalysen och ärlighetspatosen är fenomenal! Verkligen snopet slut.
2013-04-24

    ej medlem längre
kul, inställd snopp...det feminina/makulina, att vara båda, härlig
2013-04-24
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP