Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Falsk kärlek


Mitt hjärta

Slit ut mitt hjärta
trampa på det

fortsätt ljuga och
gå bakom ryggen
på mig

men tro inte
att jag inget vet!

du förlorade min tillit
för längesedan

du är ute på gungande,
sugande träskmark...

men du tror att du är säker
min falske livskamrat

när du drar dig fram i det
smutsiga vattnet

men snart...
en dag...

kommer du att sugas ner
i ett hål utan botten

och där kommer du att
inse att mitt hjärta

var det enda som kunde
hålla dig vid liv.







Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-24 18:29



Bookmark and Share


    Amor Khatib
Dina känslor beskrivs mycket bra.. Vissa inser inte vad dom har förräns det är förlorat..
2013-04-26

  Angel of love
Kram, berörande text!
2013-04-24
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP