Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommentar till gårdagens text: "i kväll.."


Tag inte allting så bokstavligt.

I går kväll skrev jag, att jag var ledsen , och efterlyste ett sorgeord eller tema för att kunna skriva och sjunga.
I dag har jag en jävla smärta i ryggen. Kan knappt sitta rakt.

Ni behöver inte ta allting så bokstavligt!! (jag kände en algerisk flicka, som ropade till de franska militärerna;" Vi kan nog gråta utan edra tårgasbomber!!)
Alltså:lugn. Jag kan skriva och sjunga utan ryggsmärtor. Absolut!
UE.




Prosa av Ulf Ekeram
Läst 335 gånger
Publicerad 2013-04-24 22:40

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram