Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens nyheter...limerick



Så var det hallåan i Dagens nyheter
som läste upp nya ohyggligheter
en hemsk epidemi
av snuskig fantasi
hade drabbat internets poeter


Bs-06







Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 356 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-27 09:09



Bookmark and Share


    Siera
Klockren;)
2006-02-28

  Markattan
Lite snusk är alltid roligt, precis som dina limerickar. Du har fått till ett bra flyt i dessa dina rader.
2006-02-27

  Anders P VIP
Jasså, har det blivit en riksangelägenhet. Frågan är: Varför tar vi oss själva på så stort allvar? Det är förlösande att få snuska sig lite ibland om arenan är så oskyldig som denna.
2006-02-27

  DanSan
Hahaha! BodilSan, det var gott att läsa denna!
Men det vulgära eller hård sensuella kan få
många ensamma hjärtan att slå. hahaha
2006-02-27

  rebecca d
jag hoppas hon poängterade att detta gällde somliga...*hark hark*
2006-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg