Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är min favoritkram

armar som omfamnar känslouppror


kropp som trycker sig nära ett hjärta som galopperar


händer som rör sig i lugnande mönster




och någonstans där blir jag hel





Fri vers av Den som skriver
Läst 285 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-04-25 22:33



Bookmark and Share


  Blåbäret
att bli uppfångad när man behöver en kram är underbart
oavsett om det är av en vän, förälder eller en kär vän
och lika underbart är det att få ge en kram
2013-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Den som skriver