Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tellus har aldrig varit så liten innan.

 

 

Som vanligt 
står jag kvar
ser tavlan av din rygg 
röra sig
bort
 
Som vanligt
rinner tårar 
längs min kind
 
Som vanligt
rör jag ingenting
 
Krossad 
till tusen små bitar
när du hade sagt att
du ju älskade mig
du tänkte ju aldrig lämna mig
 
Krossad
till tusen små bitar
tittar på tavlan av din rygg
när den rör sig 
bort från mig 
 
Du svek precis 
som alla de andra som
lovade att aldrig
svika
 
1000 små bitar
utspridda över 
en jordglob
planeten Tellus
har aldrig varit så liten
som den är 
just
ikväll.
 
Ikväll när du lämnade mig. 



Fri vers (Fri form) av entusiasm
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-26 07:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm