Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten text om kärlek


Det stora livet sköljde över stranden

vi var dessa människor såg er
hälsa på lämna oss

Jag tror på allvar vi ägt märg ben
fantasi för stor för överleva

den våg som lägger sig till ro blir
till vik i den avdammade värld
ni döpt till vår

den vi än idag tillhör där du än
i Mälarens undangömda
vikar för handen innanför blusen
frågar milt lägger mun mot
bröst stjäler suger dig varm

mot de stelnade bröstens vårtor



det här är alltid en text om kärlek

vill kommer ta vårt liv väntan

då vi med kroppens alla fibrer
kan vill och måste äntligen få

be någon denna om att sluta aldrig


gör mig fri




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-26 09:51



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare
Från "det stora livet sköljde över stranden" till "gör mig fri". Så attans schnyggt skaldat att hela jag bli glad! Så romantiskt, så existensiellt, så naturlyriskt och så jävla bra. Du!
2013-04-27

  Akvamarin
En oerhört vacker dikt om kärlek. En text som är sinnlig och ljuv, hoppfull och sorgsen. Stort och gripande.
2013-04-27

    ej medlem längre
jaaa, stora tankar och fina känslor och friheten på slutet som öppnar upp
2013-04-26

    ej medlem längre
minnen av projektioner och upplevt. gillar det erotiska motivet som suger tag (pun intended). de tre sista orden är eviga.
2013-04-26
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP