Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag reser mig



jag går upp
trillar ner



jag plockar
torkar
spinner
gör jag inte
men tänker
på min mormor
vad drömde hon



livet lever
jag följer
jag sover
planerar och
fixar
jag torkar
jag sopar
jag smeker
och trillar ner



andas genom
hela kroppen
minns
men lever nu



undrar
hur det ska gå
jag trillar ner
jag plockar upp
jag ser
mer och mer
jag slappnar av
jag biter ihop
jag trillar ner
men reser mig upp




Fri vers (Fri form) av Christine Sabel
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-26 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel