Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

<3

Så har våra hjärta slutat slå

Så har våra hjärtan slutat slå i takt

Så har våra hjärtan slutat slå i takt med musiken

Så har våra hjärtan slutat slå i takt med varandra

Så har våra hjärtat slutat slå så för livet

Så har vi återgått till vardagens gråa lunk

Våra hjärtan slår ej mera

 

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-26 18:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sorgsen ton..men ändå fin !!!
2013-04-26

  Ninananonia VIP
Berör så...
2013-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP