Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite vin salsisccia, pisselli


Smutsigt glas..

Utan mat är du död

Utan vin lever du

Utan kärlek är du borta




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 374 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-04-26 19:01



Bookmark and Share


  Magica VIP
Man kan leva utan kärlek, även om det kanske är ofrivilligt, ibland är det behövligt med. Dock fin dikt och klart att livet borde bli bättre med kärleken i sitt liv, men det behöver inte stämma alla gånger. Jag har nog mått bäst som singel allvarligt talat och kärleken till musiken har funnits då än mer. Jag tror att det är olika från person till person och vem denna kärlek är med och var i livet man befinner sig osv. Kärleken är blind många gånger och när vardagen kommer in i livet så är det inte så glamoröst fantastiskt alla gånger (ur min synvinkel). Jag tror att vänner är viktigast faktiskt. (Men jag har en rätt kass syn på vissa saker...)
2013-04-29

  agneta pichler
Bra och vackert skrivet..

applåd
2013-04-28

  SatansSon VIP
jag klarat mig i trettio år utan romantisk kärlek. kärlek till herren har jag dock!
2013-04-26

  ResenärGenomLivet VIP
Bra skrivet...
2013-04-26

  Lars Hedlin
JA sannt..Utan kärleken tynar man sakta bort....
2013-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano