Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgens hav finns men



Sorgens hav finns men

kan passeras om livet

får en chans



I fågeldungen

är det ett himla liv


vår vår är det här




Bunden vers av Fredrik P. VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-26 21:50



Bookmark and Share


  Nina.H
En chansning..som kan
slå väl ut..som våren.
Mycket bra!
2013-04-27

  Tarantaran
Härlig för-vårisk
rytm..!
2013-04-26

  catharina.jerbo VIP
underbar!
2013-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP