Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sexualia

Ni
har suttit under grått täcke
Huvudvärkstablett just
börjat verka, illamåendet kryper
gungar ruvar har just just vänt om
vid peaken. Ni har vrålat till
mig. Res dig! Drick bara en kopp
Kyss honom inte

En av er tar flaskan på hyllan i
köket och halsar hälsar lika bra

är över
Res dig upp!

vänd inte om

En av er snott mina bilnycklar
öppnat bilen, ni andra satt er där
bak


Ni rullar fram den till min för stunden
fängslade plats,

En av er lyfter mig upp in i hissen

ner ner in in

i den klaraste vibrerande


levande inte
flämtar kommer


mer mer nära fint snart

snart närmar vi oss

ni viskar



känner du inte brisen tången

havet




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 47 gånger
Publicerad 2013-04-27 08:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP