Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Språkvetaren sa



Språkvetaren sa

att japaner gillar det

osymmetriska


Tydligen jag också

som här harvar 5-7-5




Bunden vers (Tanka) av Fredrik P. VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-27 10:30



Bookmark and Share


  Tarantaran
Tankeväckande med
det osymmetriska..
har alltid tänkt att
de gillar det minima-
listiska och bilder,
sinnesintryck, över-
raskningar; med alt
gör ju gärna en kuller-
bytta så det kanske är
osymmetrin som ligger
bakom det :)
2013-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP