Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fråga om lycka


Lycklig

Idag sa du:
jag är så lycklig med dig!
tror du på det?

jag svarade:
ja det tror jag
för jag gör allt för dig!

sen frågade du:
är du lycklig med mig?
och jag svarade:

Ja för det mesta...





Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-27 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP