Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordet lycka är



Ordet lycka är

hopplöst att använda

i en dikt


Hur jag än vrider

och vänder på det ordet

hamnar det i korgen


Den lyckligaste

tiden är här och nu


Kärleken till henne


Som jag inte kan förklara

utan som bara är


Våren är också

smärtans årstid för mig


Min mamma dog då


Den vackra våren

när jag cyklade genom

allén till sjukhuset




Bunden vers av Fredrik P. VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-04-27 16:08



Bookmark and Share


  agneta pichler
applåd..


2013-05-01

    ej medlem längre
Osentimentalt - därför extra berörande ...
2013-04-28

  Nina.H
Det är lika hopplöst att använda ordet
i en dikt som att försöka definiera
vad det är..(har själv grunnat länge..)
Bra förklaring på det oförklarliga..
2013-04-27

  Lollitta VIP
Ordet lycka är

hopplöst att använda

i en dikt
++++

inte bara i dkt

2013-04-27

    ej medlem längre
vad fint du skriver ... slutet tog min anda
2013-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP