Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morfar blev knäpp



Morfar blev knäpp

i huvudet och hamnade

på S:t Lars i Lund


Innan var han en utmärkt

biografpianist




Bunden vers av Fredrik P. VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-04-27 17:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mänsklig sårbarhet
2013-04-29

  Gerda Johansson
jag gillar det riktigt mycket, av en anledning jag inte riktigt kan sätta fingret på.
2013-04-27

  Tarantaran
Fin rytm i texten;
det kanske är därifrån
du har ärvt din musikalitet..:)
2013-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP