Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mera Nyheter




så var det gubben på nyheterna
som sa om de där poeterna
\"deras poesi
alstrar sån energi
att det rubbar de yttre planeterna\"


Bs-06










Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-27 12:55



Bookmark and Share


  Cris
He he!!! Ja snart kanske den gör det... hm
2006-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg