Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den visslande Johannan

Nu kokar det hör du inte nu kokar
det ska du inte ta av det det kokar



ju. Jag vill vänta till texten ligger
som det vackraste kärleksmötet

utsträckt naket spelandes med
livets linne utblandat med färsk
svett,


Det kokar ju över blir torrt.


Jag skiter väl i en visslande Johanna
i dessa lägen du. Det är det som är
Den finstilta men ändlösa skillnaden
mellan er och oss.


Ja jag kan skriva med ett visslande
ljud ja ibland känns det faktiskt som
den utsträckta foten låret anas som
om kropp får kött kött får melodi


ja. Då blir jag lite fylld. Hel.


Jag skiter väl i kaffet just då.


Håll för faan truten om detaljer just
nu.




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-28 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP