Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu kom sanning fram...

Den sätter bara egna ungar till vår värld
trots allt annat som sägs om den och dess färd
dens görande och stil
har en helt annan sorts profil
storken trivs ju allra bäst vid hemmets härd!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-28 11:34



Bookmark and Share


  limerick
Ja, i vagnshjulsreden på hustak i Skåne.
2013-04-28

  Lars Hedlin
Just så
2013-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt