Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska ändra allt


Springan i tapeten
putsade plastgolvet
randiga moderna trasmattan

kondomer på golvet
svordomarna då ni trär dem på


spyhinken hissar inte guden
ned genom molnen

gapande munnar hör ser inget
dränkta av nutidsskvalpet


kan vi se på
utan hörselskydd, Norrlands Guld
upphällt i immiga tummade glas
sen 92,

över den sömniga byn levde
livet som med oss alla. Det var jul
sedan var det Eurovision song
contest

sörjan täppte till de friskaste av
hålen, men idag hade hon
fått ett meddelande från

ovan. Från den slitnaste av dem alla
bortsett från han som sov inne på
toaletten i den där trappuppgången
mitt emot bankomaten,


" jag ska ändra allt för mig pga
dig"




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-28 18:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så kan det vara ! inspiration
2013-04-29
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP