Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nötta fötter



Måsar flygfärdiga småfåglar

ihoptrasade nedskjutna längs
platsen där du håller mitt hår
och jag kräks där du stryker mig
över kinden

Guden är inte här då sade du men
jag finns håller ditt hår
lovar hålla dig intill mig aldrig gå


lovar lyssna till historien om honom
om och om igen

lovar sitta stilla när du skriker
ber mig fara åt helvete

efteråt ska jag hålla dina tårar
torka sorgen från din sko

låta dig gnida dem över ansiktet
låta dig slå vilt hålla dina armar
dina skarpa meningar av ord

släppa dem längs de karga brutna
stenarna låta dig se på hur ditt
svarta dödat allt som flyger


sedan älska dig som du aldrig
trott var möjligt


sedan får du välja. Stanna eller gå.







Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-28 19:33



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare
misären säger skärp sig
2013-05-03

  Akvamarin
Flickan och mannen i texten bär på en stor kärlek och en stor smärta. Oändligt vackert om en uthärdande kärlek och ett val som ännu inte har gjorts.
2013-04-29

    ej medlem längre
meningar av ord är en skinande strof. sparar den i tankarna
2013-04-29

    ej medlem längre
jag läser den som flickan skriker sin smärta och han finns och torkar tåren, stannar vid hennes sida, innan valet, den är jättefin och djup, verkligen, i min lilla tolkning
2013-04-29
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP