Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens skepp




Med Tidens skepp ska vi segla
över rullande vågor
i vindarnas lopp
Med Tidens skepp ska vi segla
under solens lågor
med flaggan i topp


Framåt framåt i afton o gryning
ska vi färdas i havets dyning


Med Tidens skepp ska vi fara
gunga o sjunga
på blå ocean
Med Tidens skepp ska vi fara
gamla o unga
i en karavan


Framåt framåt i skummande sjö
går vår resa till främmande ö


Bs-06





Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-27 13:56



Bookmark and Share


  Markattan
Härliga rim i en härligt framflytande skrivelse
om tiden och allas vår gång med den. Snyggt.
2006-02-27

  Ingrid Nilsson
Existenciell poesi i skön rytm och fulländade rim. Jättefin!
2006-02-27

  Åsa Gustavsson VIP
Ja, jag vill också kajka med i en jolle på släp...
2006-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg