Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Född



Det var I dikt
ur dikt

drogs skrikande blålila
ur moderns uppspruckna
blödande sår

du tystnade vid hemkomst

Slumpade gestalter knäböjde
fram över dig

hon såg dig spricka upp
sova tro hon såg dig rusa
över äng

din död den lilla din kamp
den eviga




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-28 20:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
whoa! vad bra det här var. inget småmyglande här inte, stort och starkt.
2013-04-28
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP