Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var det vi





dagen kletigt förpackad

min mor. Vi slipar svärd
från olika håll


upprepade mönster. Flykt i
mitt i ljuset
inte du mor, aldrig så.



varför föra hand mot självförakt


varför inte hålla hårt i täckets
kant vakta trollen säkra flickan


mamma skriker hon sedan kryper
stryper samma orm dansar med
bägge ändar träffar hugger


samma frågor besvarade innan
döden. Var det livet var det vi


var det meningen. Mamma?




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-28 21:04



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare
big breaks of porslin :(
2013-05-03
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP